Lättenwiessenstr. 5
8152     Glattbrugg
Tel:  0848 83 07 07
Fax: 0848 83 07 08


Parkett von Bauwerk AG
 

  • Ju mund të na kontaktoni të bisedoni me ne për të gjitha dëshirat tuaja.
  • Nëse keni pyetje për punët dhe llojet e drurit, për të cilat nuk keni pasur mundësi të informoheni në faqen tonë të internetit?
  • Atëherë na merrni në telefon apo dërgoni e-mail dhe do ju kontaktojmë menjëherë.
  • Me shumë kënaqësi pranojmë edhe porosi të vogla.
  • Bëjeni pra menjëherë kërkesën në ofertën tonë e cila është gjithmonë pa pagesë!
Copyright 2006 © Dini Parkett AG. Të gjitha të drejtat e rezervuara. AGB | design: albstudio